top of page

Szolgáltatásaink

Image by Beatriz Pérez Moya

Könyvelés

Vállaljuk induló vagy már meglévő vállalkozások könyvelését egyaránt. Meglévő vállalkozások esetén lehet szó akár év közbeni könyvelőváltásról, utó- vagy újrakönyelésről is. Precíz, teljes körű és naprakész könyvelés nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára.

Bérszámfejtés, TB ügyintézés

Elvégezzük a bérszámfejtéshez kapcsolódó feladatokat, munkaügyi nyilvántartásokat vezetünk és eleget teszünk a különböző adatszolgáltatási kötelezettségének.  Munkavállalóira vonatkozólag megigényeljük a különböző pénzbeli ellátásokat, így Önnek nem kell semmilyen adminisztrációval foglalkoznia.

Calculator
Image by Helloquence

Tanácsadás

Segítségére tudunk lenni cégalapítás vagy cégmegszüntetés előtt felmerülő kérdésekben. Tájékoztatjuk Önt a vállalkozása előtt nyitva álló lehetőségekről, javaslatot teszünk a legkedvezőbb megoldásra. Ellátjuk felelős döntéséhez szükséges információval!

Kontrolling

A törvényben előírt kötelező adatszolgáltatásokon és bevallásokon túl speciális tulajdonosi reportokat is készítünk. Igény esetén szívesen részt veszünk a vállalkozás pénzügyi terveinek elkészítésében is.  Kiemelt hangsúlyt fektetünk a könyvelési adatokból, főkönyvből összeállításra kerülő adatszolgáltatásra.

Men with Calculator
Image by Stephen Dawson

Digitalizáció

Nekünk nem a bizonylatokra, hanem a rajta lévő információkra van szükségünk. Ügyfeleinket mentesítjük ezáltal az iratmegőrzési kötelezettség felelősségétől, valamint terhétől. Továbbá a digitalizáció segítségével nincs időt rabló keresgélés a papíralapú bizonylatok között és a könyvelés is valós idejűvé válik! Gyors és hatékony dokumentumkezelést biztosítunk vállalkozásának.

bottom of page